Menü | Kis Vakond Tanodája

Kis Vakond Nyári Napközis Tábor 2022.NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR 1-5. OSZTÁLYOS GYEREKEK RÉSZÉRE

A tábor helye:
4431 Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő, Szódaház u. 4-6.TÉRKÉPEN

„Feladatunknak és egyben kötelességünknek tekintjük hogy a velünk együtt eltöltött idő minden pillanatában érezze minden gyermek, hogy érdeklődésének megfelelően tevékenykedhet úgy, hogy tevékenykedése a legnagyobb örömet okozza saját maga és környezete számára.”

Kedves leendő táborozónk!

Ez a tábor érted van!

Ha már elkezdted az általános iskolát (tehát elsős vagy), vagy az idén fogod befejezni az 5.osztályt és szeretsz a szabadban nagyokat játszani, sportolni, versenyezni , kiváló bemutatókon részt venni... vagy csak a hűvösben olvasni a friss levegőn ... akkor itt jó helyen leszel.

Ha szeretnél olyan közösségben lenni, ahol odafigyelnek rád, ahol számítanak a képességeidre, akkor ez neked való hely.

Itt mindennap szüntelen játék vár RÁD a Kis Vakond Táborban.

És minden évben más és más . Kérdezd csak meg azokat, akik már korábban többször is jártak itt.

A szülőknek:
A Kis Vakond Napközis Tábor tudatosan és célzatosan összeállított játékokból áll, amelyek észrevétlenül, a játék leple alatt viselkedési normákat mutatnak, leleményességre, kreativitásra, együttműködésre, toleranciára tanítanak, és készségeket , képességeket fejlesztenek.

Mindezt úgy becsomagolva, hogy élményt jelentsen a gyerekeknek. Valójában ettől egyedülálló Kis Vakond Tábor, ezért létezünk már 30. éve....
ÉRKEZÉS: 7.00 - tól -
Programok kezdete: 08.00 óra.
Programok vége: 16.00 óra.
TÁVOZÁS: 16.30.
Étkezés: tízórait, ebédet, uzsonnát biztosítunk.TÉRKÉPEN
NAPKÖZIS JELENTKEZÉSI LAP 2022..

MÉG TÖBB TÁBORI KÉP


Általános napirendünk :

7.00 -7.45: Érkezés.8.00: Kezdődik a nap, kezdődnek a programok! A környezet és a csoportvezetők bemutatása. A tábori rendszabályok ismertetése.9.00: Tízórai.

10.00: Választható játékok, bajnokságok csoportonként más-más.Kreativitásban sem lesz hiány, de nem maradnak el a személyiségfejlesztő játékok sem. Érezd jól magad! A tábor ideje alatt sokat nevetünk, ÉLMÉNYEKET gyűjtünk!12.00: Ebéd.KEDVENCÜNK A PALACSINTA:13.00: Sport: kispályás foci, zsinórlabda, partizánlabda, tollaslabda, csocsó, asztalitenisz, tűzharc, vízharc, lég hoki, kártyajáték,, kézműves foglalkozások folytatása, homokvárépítő verseny, Ki Mit Tud? – (utolsó nap) érmekért,jutalom matricákért, díjakért.15.00 : Napi értékelés, eredményhirdetés, a csoportok legjobbjainak jutalmazása. A nap embere. A hét utolsó napján (is) éremdíjazás.15.30: Uzsonna.

16.00: Távozás, Viszontlátásra! Találkoz(z)unk holnap! :)Részvételi díj: Ft/fő/turnus.
Befizetéshez számlaszám: 10104459 - 44760800 - 01004000, amely a tábor tulajdonosa, a Kis Vakond Matematika Tanodája Hungary Kft. bankszámlaszáma.

Kis Vakond: 30 éve együtt a gyerekekért!


Barátsággal: Kis Vakond Tanodája - Nyíregyháza 1991-2022.