Ebben a cikkben:
Témakörök

NYÁRI TÁBOR 2024.

KIS VAKOND TÁBOR 2024.

2023. augusztus 21.
1217
20210602-081741ghghghWW

KIS VAKOND TÁBOR 2024.

Szeretettel ajánljuk a figyelmetekbe  Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő természetes  világát és a megújult Kis Vakond Táborban azon programokat, melyek a gyermekek részére élményszerű táborozást biztosítanak ebben a csodálatos környezetben.

Ajánlatkérő űrlap 2024.
Kis Vakond Tábor

Ajánlatot csak írásban beküldött érdeklődésre tudunk adni, és csak akkor, ha megjelölték az érkezés és távozás pontos dátumát.Fontos, hogy ajánlatkéréshez töltse ki az itt található űrlapot minden kért adattal, melynek elküldése után legkésőbb 24 órán belül megkapja a Kis Vakond Tábor személyre szabott ajánlatát.
 
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

KIS VAKOND 2023.

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
Egyedi Elhelyezkedés, a tábor környezete:

Nyíregyháza városközpontjától 5 km-re fekszik az Alföld oázisa, „gyöngyszeme”, Nyíregyháza ékköve, a  gyógyvizéről híres fürdőhely: Sóstógyógyfürdő.

A város és Sóstógyógyfürdő között elterülő Sóstói-erdőt méltán nevezhetjük a város tüdejének. Kedvelt kirándulóhely a 371 hektár területű parkerdő, ami sétálóútjaival, Erdei Tornapályájával, játszóterével, szalonnasütő helyeivel minden évszakban sokakat csábít a szabadba.


Tisztelt Érdeklődők, kedves weboldal látogatók!

2024. évben várja szeretettel tavasztól -  késő őszig a nyíregyházi Kis Vakond Tábor azon  iskolai osztályokat, akik egy – vagy több felejthetetlen napot szeretnének eltölteni  egy nem mindennapi – intézményen kívüli – egész napos időtöltést kínáló táborban.


Miért ideális a Kis Vakond Tábor az osztálykirándulások/nyári táborok számára?

A festői szépségű Sóstógyógyfürdő kellemes környezetet biztosít, és remek lehetőséget ad egy kis természetjárásra. A környék gazdag természetismereti  látnivalókban melyek érdekes és tartalmas programokat biztosítanak. Szálláshelyünk sokféle lehetőséget teremtenek a fedett- és szabadtéri közös programokra. Kedvező áraink a tanulók pénztárcájához illőek.

Egyedi űrlap: Kapcsolat

Kapcsolat

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!