Tisztelt weboldal látogatók!
A Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő térképén  is megtalálható   Míg megnövök Alapítvány megalakulása óta különös figyelmet fordít a különböző képességű,a szárnyaló és a lemaradó gyerekek egy közösségben történő fejlesztésére, miközben a tanítást a tanulási folyamat segítéseként, irányításaként értelmezi.

1121212

Az alapítvány mögött több évtized alatt kimunkált szemlélet, gyakorlati tapasztalat  halmozódott fel, amelyre folyamatosan épít. 

Feladatunk:
Az együtt töltött idő minden pillanatában érezze minden gyermek, hogy érdeklődésének megfelelően tevékenykedhet úgy, hogy tevékenykedése a legnagyobb örömet okozza saját maga és környezete számára. Az alapítvány programjai során eltérő kultúrájú vagy intellektuális képességű gyerekek is játszani tudnak egymással,
miközben valódi tanulást végeznek, fejlődnek alapképességeik. 

2

Alapítványunkról még többet: ITT OLVASHATTOK!

Ajánlatkérő űrlap

Ajánlatot csak írásban beküldött érdeklődésre tudunk adni, és csak akkor, ha megjelölték az érkezés és távozás pontos dátumát. Fontos, hogy ajánlatkéréshez töltse ki az itt található űrlapot minden kért adattal, melynek elküldése után legkésőbb 3 munkanappal Ön megkapja a Kis Vakond Tábor személyre szabott ajánlatát.
 
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!